Velkommen til Vintreet

Dette er kun for administratorer av nettstedet.

Member Login
Lost your password?

Herlige vitnesbyrd og sterkt møte på Vintreet i dag på Gudstjenesten

28. oktober 2018


Diana har nå nettopp blitt fullstendig helbredet fra kreft i bryst, skjelett og nymfekjertler.
Et mirakel sier legene som ikke finner spor av kreft i henne nå. Ja – et virkelig stort mirakel!
Aud og Ida som har stått med i bønn vitnet om sine opplevelser iforb. med dette.

Gud har talt til oss på bønnemøtet 15 oktober om å være til velsignelse for nabolaget vårt her på Åbol. Og dermed handlet Kari, Lise og Eva på dette, og fortalte oss i dag om at de sist onsdag var rundt og hilste på naboene. Det ble bare positive møter med våre naboer. Konklusjonen på kontakt med mennesker på gata, som de ellers gjør på onsdager, og møtet med våre naboer nå, er at folk i Sandefjord er åpne for kontakt og åpne for å høre evangeliet. Vi vil fortsette å gå ut annenhver onsdag sa de, og oppfordret oss i å bli med ut.

Veronica og Anders ledet oss inn i Guds nærvær med lovsang, og vi leste også fra apostlenes gjerninger sammen og flere vitnet etterpå om hva de fikk SE, gjennom dette. Gud vil oppmuntre oss til å tro, virke og leve et overnaturlig liv sammen.

Vi avsluttet med betjenende lovsang og god tid til forbønn. Oppmuntret gikk vi hver til vårt etterpå.